Ihmiset
22.12.2016

Uravalmentajan matkassa – työnhaku jatkuu itsenäisesti kohti maalia

Uravalmentajan matkassa-artikkelisarja on edennyt viimeiseen osaansa. Antin työnhaku on täydessä vauhdissa ja viides valmennuskerta antoi eväitä myös työhaastatteluja varten.

Ihmiset
19.12.2016

Työkaverina koira – Hilma auttaa solmujen avaamisessa

Työkaverina voi joskus olla myös koira. Nuoriso-ohjaaja Nina Valkosen staffordshirenbullterrieri Hilma auttaa nuoria kertomaan huolistaan.

Ihmiset
04.11.2016

Uravalmentajan matkassa – työnhakusuunnitelma ohjaa jämäkkään työnhakuun

Uravalmentajan matkassa-artikkelisarjassa Monsteriin yhteyttä ottanut, työnhakuneuvoja kaivannut tietotekniikan insinööri Antti Suvilehto hyppää uravalmentaja Pilvi Nybomin matkaan. Neljännellä valmennuskerralla Antti oivalsi työnhakusuunnitelman merkityksen.

Ihmiset
30.09.2016

Uravalmentajan matkassa – verkostot apuna työnhaussa

Uravalmentajan matkassa-artikkelisarjassa Monsteriin yhteyttä ottanut, työnhakuneuvoja kaivannut tietotekniikan insinööri Antti Suvilehto hyppää uravalmentaja Pilvi Nybomin matkaan. Kolmas tapaaminen käsitteli työhakemusta ja verkostoitumista.

Ihmiset
16.09.2016

Uravalmentajan matkassa – osaaminen ja CV kuntoon

Uravalmentajan matkassa-artikkelisarjassa Monsteriin yhteyttä ottanut, työnhakuneuvoja kaivannut tietotekniikan insinööri Antti Suvilehto hyppää uravalmentaja Pilvi Nybomin matkaan. Artikkelisarjan toisessa osassa CV sai uutta sisältöä vahvuus-mindmapin avulla.

Ihmiset
02.09.2016

Uravalmentajan matkassa – tavoitteena työpaikka jouluksi

Uravalmentajan matkassa-artikkelisarjassa Monsteriin yhteyttä ottanut, työnhakuneuvoja kaivannut tietotekniikan insinööri Antti Suvilehto hyppää uravalmentaja Pilvi Nybomin matkaan.

Ihmiset
29.02.2016

Nalletohtori hoivaa potilaitaan rakkaudella

Helsingin Katajanokalla, Luotsikadulla, hoivailee Nalletohtori Anne Kautto pehmoisia potilaitaan rakkaudella ja pieteetillä. Nallesairaalan tarina alkaa Kalliosta vuonna 2001, kun sopiva liiketila sysäsi unelmat todeksi.

Ihmiset
03.09.2015

Mothers in Business -verkosto kokoaa yhteen korkeakoulutetut pienten lasten äidit

Alma Median auditoriossa käy kova kuhina – lattialla pyörivät Monster-pehmolelut ja pöydille on pinottu piirustusvälineitä.…

Ihmiset
30.07.2015

Matkalippujen tarkastaja Anne rakastaa Helsingin aamuja

Matkalippujen tarkastaja Anne Toura työskentelee unelmaduunissaan nyt neljättä vuotta. Annesta välittyvä ilo ja motivaatio on lähes käsin kosketeltavaa.

Ihmiset
23.07.2015

”Jalkasi ovat rumat” ja muita #kesäduunimuistoja

Vastuullinen kesäduuni-kampanja ja Monster keräävät #kesäduunimuisto-hashtagilla kuvia mukavista kesätyökokemuksista. Monsterin henkilökunta on hengessä mukana jakamalla omat tarinansa.

Ihmiset
07.05.2015

Vireystila parani pienin muutoksin

Alma Career Oy:n toimitusjohtaja Marja Pylkkänen on työskennellyt rekrytointialalla kohta 15 vuotta. Viime keväänä hän oli väsynyt ja ymmärsi, että joitain asioita oli pakko muuttaa tai edessä olisi lopullinen väsyminen. Marja kertoo, miten ja millaisilla muutoksilla hän sai hyvinvointinsa uusille raiteille.

Ihmiset
24.04.2015

Ryhdy tekemään ja sano kyllä – olet jo matkalla menestykseen!

Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen kirjoittaa Ivana Helsingin toisen perustajan, Pirjo Suhosen, menestymisen 10 teesistä.

Ihmiset
30.01.2015

Granlundilla teoria kohtaa käytännön

Koulussa voi opiskella teoriaa, mutta Anni Tyni ja Tuomas Lempinen tietävät, että vasta käytännön tekeminen opettaa työn. Myös yritykset arvostavat enemmän kokemusta kuin nopeaa valmistumisaikaa.

Ihmiset
28.01.2015

Energiaa tarvitaan aina ja kaikkialla

Kesätöiden avulla voi hankkia arvokasta työkokemusta koulussa opiskeltavan teorian lisäksi. Sen tietää myös 23-vuotias Ville Mäntylä, jolle hyvin hoidetut kesätyöt poikivat jatkoa Vantaan Energialla myös valmistumisen jälkeen.

Ihmiset
02.01.2015

Yrittäjyys mahdollisti pitkäaikaisen haaveen auttaa muita uravalinnoissaan

Kun Elina Arasola päätyi alle parikymppisenä sattumalta Lahteen hotelli- ja ravintola-alaa opiskelemaan, ei hän osannut…

Ihmiset
11.12.2014

Intohimo toimitustyöhön kasvoi jo lapsuudenkodissa

Formulavarikon vakiokasvo Oskari Saari on muutakin kuin toimittaja. Hän on myös yrittäjä ja kirjailija, sekä intohimoinen penkkiurheilija. Oskarin tie toimittajaksi alkoi jo lapsuudenkodista, isän jalanjäljillä.

Ihmiset
27.11.2014

Vuorotteluvapaa tuo uutta virtaa työhön

Monet suomalaiset haaveilevat pienestä irtiotosta työelämän pyörityksestä. Vuorotteluvapaa tarjoaa siihen hyvän mahdollisuuden, ja hyödyttää myös muita kuin vapaalle jäävää: työtön työnhakija saa hyvän tilaisuuden kartuttaa työkokemustaan, ja työnantaja saattaa löytää pidempiaikaisenkin osaajan taloon.

Ihmiset
25.11.2014

Suomalainen pomo: luotettava, mutta ei järin innostava

Luotettavuus ja työntekijöiden arvostaminen ovat suomalaisten johtajien valttikortteja. Sen sijaan innostavuudessa suomalaisilla esimiehillä olisi parannettavaa.